Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 10 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Catàleg i Llista Vermella de briòfits de Catalunya Imprimeix
dijous, 17 d'octubre de 2019 10:42
AddThis Social Bookmark Button

 

Novetat editorial - Acaba de publicar-se el catàleg i la llista Vermella dels briòfits de Catalunya com un volum sencer del Boletín de la Sociedad Española de Briología, del qual són autors Llorenç Sáez, Elena Ruiz i Montserrat Brugués. Es tracta d'una contribució importantíssima al coneixement de les dades de la diversitat específica, distribució i categoria d'amenaça de la brioflora del país, que consta de més de 800 espècies. Tanmateix, el volum 51 no es troba disponible encara a internet, puix que la SEB té una moratòria d'un any en alliberar els articles i per ara només és disponible en paper. Transcorregut un any, doncs, el podreu trobar en aquest enllaç

Us en presentem una breu ressenya a la columna d'E-Opinió

Més informació

  • Llorenç Sáez, Elena Ruiz & Montserrat Brugués. Bryophyte flora of Catalonia (Northeastern Iberian Peninsula): Checklist and RedList.  Bol. Soc. Esp. Briol. 51: 1-126 [2019 (2018)]
Darrera actualització de divendres, 18 d'octubre de 2019 00:14
 
Novetats de Floracat 2019 Imprimeix
dimarts, 8 d'octubre de 2019 14:09
AddThis Social Bookmark Button

 

El volum d'agost de la revista Natura Catalana, presenta un volum monogràfic sobre el projecte Floracat, de cooperació transfronterera sobre conservació de flora. Podeu descarregar-lo des d'aquest enllaç

 

Més informació

  • Natura Catalana (Lettre d'information des Réserves naturelles catalanes )- Août 2019, n°37 . DOSSIER : FloraCat La coopération transfrontalière au service de la préservation de la flore. - Consuta i descàrrega issuu i pdf
 
Col·loqui OPTIMA 2019, a Atenes Imprimeix
diumenge, 6 d'octubre de 2019 23:03
AddThis Social Bookmark Button

Del 2 al 6 d'octubre ha tingut lloc a Atenes, el XVI Meeting d'OPTIMA (Organization for the Phyto-Taxonomic Investigation of the Mediterranean Area), organitzat per la Agricultural University Athens. La reunió ha comptat amb la presència de més de 250 investigadors de 33 països.

 

Com en edicions anteriors, el simposi ha tingut al programa tres sessions dedicades a la conservació de la flora mediterrània (1. Geoparks and Protected areas of Greece; 11. Plant Conservation i 12. Invasive plants: botanical gardens, orchards, crops and aquatic habitats as hotspots of spreading the alien species in the Mediterranean).

Entre els participants, destaquem els de les terres catalanes Conxi Rodríguez (UdG), Esteve Llop (UB) i Pere Fraga (Fundació Carl Faust/Consell Insular de Menorca), els membres del GReB Josep Montserrat, Neus Ibàñez, Jordi López-Pujol i Cèsar Blanché, també del BioC (vegeu Notícia BioC 8/10/2019)

 

Sessió inaugural del XVI Meeting OPTIMA. D'esquerra a dreta: Pepy Bareka, Dimitrios Phitos, Francesco M. Raimondo i Giannantonio Domina (Foto: C. Blanché)

 

Més informació

Darrera actualització de dimecres, 9 d'octubre de 2019 09:43
 
Restauració de les torberes de la Font Grossa Imprimeix
diumenge, 6 d'octubre de 2019 20:02
AddThis Social Bookmark ButtonSegons nota de premsa de 1/10/2019,  el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, en col·laboració amb un equip investigador de la Facultat de Biologia i de l’Institut de Recerca de la Biodiversitat de la Universitat de Barcelona, ha enllestit una actuació per a la restauració ecològica d’hàbitats de torbera. Es tracta d’una prova pilot, en el marc del projecte europeu Life LimnoPirineus, per a actuar en torberes singulars en el conjunt dels Pirineus, i disposar d’experiències concretes planificades, executades i monitoritzades que serveixin de base per a futures actuacions similars.


Llegiu-ne més...
 
Revistes científiques catalanes al JCR Imprimeix
dimarts, 10 de setembre de 2019 11:57
AddThis Social Bookmark Button


Segons que informa l'Institut d'Estudis Catalans, l’empresa multinacional Clarivate Analytics ha presentat la versió 2019 (dades 2018) del Journal Citation Reports (JCR), un dels índexs de revistes científiques amb més prestigi d’arreu del món.


Pel que fa als territoris de llengua i cultura catalanes, 45 revistes hi tenen la seu científica i/o editorial (un 0,4 % del total mundial i un 36,9 % de les 122 publicacions de l’Estat espanyol). Així, les entitats científiques i/o editorials localitzades a Catalunya publiquen 37 revistes, al País Valencià 6 i, per últim, a les Illes Balears 2. Trobareu la llista seguint aquest enllaç.


Més informació

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL