Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Portal de Biologia de la Conservació de plantes
La saladina de Magalluf atura la construcció d'un hotel PDF Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 16 de desembre de 2007 01:40
AddThis Social Bookmark Button

Hem rebut la notícia que el proppassat dia 12  s'ha aturat la construcció d'un complex hoteler de grans dimensions al municipi de Calvià (Mallorca), sobre la base de la presència de diverses espècies de saladines (Limonium) endèmiques, entre les quals L. magallufianum Llorens.

Veure la imatge (Herbari Virtual de les Illes Balears)

Darrera actualització de diumenge, 16 de desembre de 2007 01:51
Llegiu-ne més...
 
Canvi climàtic: nou projecte de la FTP PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 14 de desembre de 2007 01:06
AddThis Social Bookmark Button

Entre el 2008 i el 2010, el Dr. Jaume Terradas, catedràtic emèrit d’Ecologia de la UAB i exdirector i fundador del CREAF, dirigirà un projecte per planificar l’estratègia catalana per mitigar els efectes del canvi climàtic finançat per la Fundació Territori i Paisatge.  Segons declaracions que recull el diari El Punt (7.XII.08), “cal estar preparat per al pitjor de tots els escenaris” i pensa que el nivell del mar no pujarà entre un pam i mig metre, com afirma l’IPCC (Pannell Intergovernamental del Canvi Climàtic, que actua sota la cobertura de l’ONU i que va rebre fa poques setmanes el Premi Nobel de la Pau, juntament amb Al Gore), sinó molt més. I que això amenaça espais d’interès natural de primera línia de la costa (com ara els Aiguamolls de l’Empordà, el Delta de l’Ebre i el del Llobregat) i moltes espècies animals i vegetals

Darrera actualització de dimecres, 19 de desembre de 2007 19:01
Llegiu-ne més...
 
Nova revista sobre educació de Biologia i Evolució PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 4 de desembre de 2007 20:56
AddThis Social Bookmark Button

Acaba de publicar-se el primer número d'una nova revista, Evolution: Education and Outreach, publicada per Springer i editada per Niles Eldrerge, que aporta nous continguts útils per a l'ensenyament de temes d'Evolució i de Biologia de la Conservació. La revista cerca oferir discussions acurades i accessibles sobre conceptes evolutius, plans docents, notícies i d'altres informacions útils per als ensenyants a tots els nivells, així com al públic interessat en general.

La publicació és disponible on-line i sense cost. El primer volum pot trobar-se a l'adreça d'internet següent: http://www.springerlink.com/content/phj263762420/

Darrera actualització de dijous, 20 de desembre de 2007 21:08
 
Un camp de golf amenaça una orquídia de Mallorca PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 5 de desembre de 2007 11:51
AddThis Social Bookmark Button

El projecte de construcció d'un camp de golf a la zona de Son Bosc, a tocar dels límits del Parc Natural de l'Albufera, amenaça greument la població de l'espècie Anacamptis (Orchis) robusta. Es tracta d'un nou exemple de conflicte entre els projectes de desenvolupament turístic i la conservació de la biodiversitat vegetal.

Veure'n la imatge: Herbari Virtual de les Illes Balears

Darrera actualització de divendres, 4 de gener de 2008 14:02
Llegiu-ne més...
 
Taller sobre color d'ECOFLOR PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 29 de novembre de 2007 19:58
AddThis Social Bookmark Button

En el marc de les sessions de la V Reunió d' Ecoflor, que tindrà lloc al Jardí Botànic de València, el proper dia 4 de febrer tindrà lloc un taller sobre Utilización de la espectrofotometría para trabajar con el color en ecología y evolución, que serà impartit per Alfredo Valido i Pedro Jordano, de la Estació Biológica de Doñana (Sevilla, CSIC) i té una aplicació directa en estudis de biologia reproductiva, ecologia floral i l'estudi dels mutualismes vinculats amb la pol·linització.

 

Darrera actualització de dijous, 29 de novembre de 2007 21:54
Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 171 172 173 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL