Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Portal de Biologia de la Conservació de plantes
Jocs Olímpics i Biodiversitat PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 12 d'abril de 2008 19:23
AddThis Social Bookmark Button
És poc freqüent trobar a la portada de diaris tan prestigiosos com Le Monde referències a la conservació de la biodiversitat. Tanmateix, aquesta setmana, després de l’atenció informativa als Jocs Olímpics de Beijing 2008 arran de l’apagada de la flama olímpica i les manifestacions pro-Tibet, el dimarts dia 8 d’abril, el rotatiu parisenc obria edició alertant de l’augment d’espècies invasores a la Xina a causa de l’increment accelerat d’intercanvis comercials, i, en pàgines interiors, del detall d’importacions de plantes introduïdes ornamentals des que la capital ha estat designada seu dels Jocs Olímpics de 2008: 60 tones de llavors diverses i més de 31 milions de plantes per a la decoració olímpica de Beijing i el seu entorn.
 
Darrera actualització de dissabte, 12 d'abril de 2008 20:00
Llegiu-ne més...
 
Novetats a les Jornades de Conservació PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 5 d'abril de 2008 17:15
AddThis Social Bookmark Button

El web de les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora ha incorporat noves informacions, com ara els formularis d'inscripció i les instruccions per presentar els resums de les comunicacions, que podran ser tant orals com en format pòster. Els terminis finalitzen el dia 30 d'abril de 2008.

Templet de Linné, al Jardí Botànic MariMurtra de Blanes, on tindran lloc del I Jornades Catalanes de Conservació de Flora

Les I Jornades, organitzades pel Departament de Medi Ambient i Habitatge, la Fundació Carl Faust i la Universitat de Barcelona,  tindran lloc a Blanes els propers dies 2 i 3 de juny. Podeu trobar els detalls informatius al web del DMAH a l'adreça següent:


Darrera actualització de dissabte, 5 d'abril de 2008 17:25
 
Josep Peñuelas, Premi de Medi Ambient PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 29 de març de 2008 19:24
AddThis Social Bookmark Button

 El Premi de Medi Ambient 2008, que convoquen conjuntament l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i l'Obra Social Caixa Sabadell, ha correspost enguany a l'ecòleg Josep Peñuelas, president de la Institució Catalana d'Història Natural (ICHN), filial de l'IEC. El guardó serà lliurat el proper dimecres, 2 d'abril, a les 19 hores, a la sala d’actes de Caixa Sabadell, de Barcelona, i s’avança a la celebració dels Premis Sant Jordi 2008.

J. Peñuelas és llicenciat en Biologia i en Farmàcia i, en l'actualitat és investigador del CREAF i professor d'investigació del CSIC. Felicitats des del Portal BioC !

 

Més informació:

Darrera actualització de dissabte, 29 de març de 2008 19:33
 
E-flaixos de Conservació, 4 PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 3 d'abril de 2008 21:06
AddThis Social Bookmark Button
En el format de notícies curtes, donem a conèixer les darreres informacions relatives a la Biologia de la Conservació de Plantes (BCP) arribades al Portal del BioC durant el  mes de març de 2008, pel que fa als actes celebrats i a la campanya del dia Mundial de la Biodiversitat.  Us recordem que s'han incorporat també diverses novetats a la pestanya d'Ofertes de Treball i que també podeu consultar els butlletins de notícies dels mesos anteriors: E-Flaixos en BCP (1) , E-Flaixos en BCP (2) i E-Flaixos en BCP (3)
Darrera actualització de dissabte, 5 d'abril de 2008 20:32
Llegiu-ne més...
 
Jornades de Conservació a Blanes PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 13 de març de 2008 12:26
AddThis Social Bookmark Button

Anunci de  

I Jornades Catalanes de Conservació de Flora

Tindran lloc a Blanes (la Selva) els dies 2 i 3 de juny de 2008 i serà la primera trobada d'aquest tipus que se celebrarà a Catalunya.

 

Des del Portal BioC anirem informant de les novetats, terminis, etc.  a mesura que es vagin publicant.

 
<< Inicia < Anterior 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL