Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Portal de Biologia de la Conservació de plantes
Sant Jordi 2008 PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 23 d'abril de 2008 14:14
AddThis Social Bookmark Button
La diada de Sant Jordi aplega tradicionalment el gust per la bellesa de la natura (la rosa) i el gust pels llibres, dues cares de la mateixa realitat cultural que permet tenir esperances fonamentades en el futur creixement d’una base socialment ampla de compromís amb la conservació de la Biodiversitat.

Seguint la tradició catalana, doncs, el Portal BioC no pot deixar de fer alguna recomanació sobre llibres i literatura que estiguin vinculats a la ciència de la conservació de plantes per a la diada d’enguany: Plantes de Muntanya, de Josep M. Panareda i Poesia als Parcs, als espais de la Diputació de Barcelona.
Darrera actualització de dimecres, 23 d'abril de 2008 14:18
Llegiu-ne més...
 
Novetats a les Jornades de Conservació de Flora PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 18 d'abril de 2008 11:08
AddThis Social Bookmark Button

El web de les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora, que tindran lloc a Blanes (La Selva) els dies 2 i 3 de juny de 2008, acaba d'incorporar més informacions. Hi podeu trobar els fulls d'inscripció, els models de resums per a la presentacio de comunicacions i el programa provisional

El termini d'inscripcions finalitza el proper dia 30 d'abril de 2008

Enllaç al web de les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora 

Darrera actualització de divendres, 18 d'abril de 2008 11:10
 
Jornada de Flora al Parc dels Ports PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 18 d'abril de 2008 10:50
AddThis Social Bookmark Button

Hem rebut al Portal BioC la informació de les pròximes Jornades de divulgació del Parc Natural dels Ports que se celebraran entre el 25 d'abril i el 24 de maig de 2008. L'objectiu d'aquestes jornades és el de donar a conèixer les activitats i actuacions en l'àmbit de la gestió i la recerca del Parc mitjançant una sessió informativa a l'aula el divendres a la tarda i una sessió de camp el dissabte el matí. En aquestes jornades es parlarà sobre la flora d'interès, arbres al·lòctons, boscos madurs, arbres monumentals i actuacions de conservació de la flora a l'interior del Parc Natural des Ports.

 
E-Flaixos en BCP, 5 PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 18 d'abril de 2008 18:42
AddThis Social Bookmark Button
Donem a conèixer de manera breu (“Flaixos”) diverses informacions i notícies relacionades amb la Biologia de la Conservació de Plantes, referides a l’actualitat en conservació, congressos, webs i publicacions que què ha tingut coneixement el Portal BioC. (veure E-Flaixos anteriors (1-4))
Darrera actualització de divendres, 18 d'abril de 2008 19:10
Llegiu-ne més...
 
Jordi López, Premi Font Quer 2008 PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 14 d'abril de 2008 00:10
AddThis Social Bookmark Button

El membre del BioC, Jordi López i Pujol, ha estat guardonat amb el Premi Pius Font i Quer de Botànica, que atorga l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) cada tres anys.

 El premi reconeix el millor treball sobre Botànica de les terres de parla catalana que, en el cas del nostre company, correspon a la tesi doctoral que duu per títol "Estudis de diversitat genètica d'espècies endèmiques i/o amenaçades de la Mediterrània Occidental". El jurat que ha atorgat el premi ha estat constituït per X. Llimona, J. Bertranpetit i J. Vigo, tots tres membres de l'IEC.

La tesi doctoral de Jordi López ja va rebre el reconeixement acadèmic, en ser mereixedora del Premi Extraordinari de Doctorat a la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Els premis es lliuraran l'endemà de Sant Jordi, el dia 24 d'abril a la seu de l'IEC (sala Prat de la Riba) a les 18:30 h. Enhorabona, Jordi!

Més informació

Darrera actualització de dimecres, 14 de maig de 2008 11:18
Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL