Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
M.C. Martinell, al Diari de Girona PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 1 de novembre de 2011 16:02
AddThis Social Bookmark Button

El Diari de Girona, en l'edició del diumenge 30 de novembre, recull unes declaracions de la nostra companya del BioC, M. C. Martinell. L'article, titulat "Una planta en perill", parteix de la recent publicació de l'article "Silene sennenii, un endemisme empordanès en perill d'extinció" als Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos, a càrrec de M.Carmen Martinell, Sergi Massó, Jordi López-Pujol, Maria Bosch i Cèsar Blanché.

Darrera actualització de dimarts, 1 de novembre de 2011 16:21
Llegiu-ne més...
 
Campanya d'estiu del BioC al Cap de Creus PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 24 d'octubre de 2011 09:20
AddThis Social Bookmark Button

El passat juliol, per iniciativa del Parc Natural del cap de Creus i de l’Àrea del Medi Natural del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de Girona, es va realitzar una campanya de prospecció de les poblacions de Seseli farrenyi, endemisme estrictament empordanès, amb un nombre reduït de poblacions a la franja litoral del nord del cap de Creus i que es troba dins del Catàleg de Flora Amenaçada de Catalunya.

En aquesta campanya hi van participar diversos membres del BioC.

Alguns membres de l’expedició dirigint-se, en zodiac, a zones de difícil accés i illots. En primer pla i d’esquerra a dreta: Xavier Vilabella, Elisabet Aguilar, Leo Bejarano, Mane Martinell. En segon pla i d’esquerra a dreta: els governants de la barca i Quim Gubau. [Fotografia: J. M. Dacosta, 2011]

 

Darrera actualització de dilluns, 24 d'octubre de 2011 10:15
Llegiu-ne més...
 
Jordi López, de nou a la UB PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 17 d'octubre de 2011 14:43
AddThis Social Bookmark Button

El nostre company del BioC, Jordi López-Pujol, que fins ara gaudia d'un contracte post-doctoral JAE a l'Institut Botànic de Barcelona, ha obtingut un nou contracte de la convocatòria Beatriu de Pinós (BP), que concedeix l'AGAUR de la Generalitat de Catalunya.

El contracte post-doctoral del programa BP que ara inicia, de dos anys de durada, el vincula de nou, des d'aquest octubre, al Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona, on durà a terme la seva recerca i la col·laboració docent amb el departament que l'acull.

 

 

Jordi López, durant la seva estada a la Xina (Foto: JLP)

 

 
El BioC, present al Congrés de Menorca PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 4 d'octubre de 2011 00:02
AddThis Social Bookmark Button

 


En el marc del Vè Congrés de Biologia de la Conservació de Plantes que va tenir lloc la setmana passada a Menorca (vegeu Notícia al Portal BioC), els membres del BioC hi van presentar diverses comunicacions, corresponents al projecte principal de l’equip, CGL2007-60475/BOS (finançat pel MCINN), així com a d’altres iniciatives d’investigació en curs, en col·laboració amb membres d’altres centres de recerca (Institut Botànic de Barcelona, UAB, ICHN, etc.). A continuació podeu trobar les comunicacions presentades:


 

 

 

Llegiu-ne més...
 
El BioC, present al Màster de Biodiversitat PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 16 de setembre de 2011 15:33
AddThis Social Bookmark Button

Ahir a la tarda va tenir lloc una de les sessions de lectura i defensa dels Treballs de fi de Màster, del Màster de Biodiversitat de la Universitat de Barcelona, entre els quals hi va haver la presentació del treball del nostre company Sergi Massó "Diversitat genètica i filogeografia de Carduncellus dianius", que ha estat dirigit pel també membre del BioC Jordi López-Pujol i per Roser Vilatersana (Institut Botànic de Barcelona), que també han dirigit el d'Almudena Galian, que duia per títol "Naturalesa híbrida de Centaurea ginesi-lopezii".

Darrera actualització de divendres, 16 de setembre de 2011 15:45
 
J. Simon, entrevistat al web UB PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 5 de setembre de 2011 17:43
AddThis Social Bookmark Button

Amb motiu de la celebració del curs "Plantes Sagrades", que va tenir lloc durant el mes de juliol a la UB, el membre del BioC Joan Simon ha estat entrevistat al web de la UB, on destaca la relació de la humanitat amb el món de les plantes sagrades, i del gran bagatge simbòlic, mític i religiós que s’hi associa.

Més informació

 
<< Inicia < Anterior 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL