Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
R. Orellana col·labora en un estudi a Austràlia PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 9 de novembre de 2012 09:24
AddThis Social Bookmark Button

La prestigiosa revista Molecular Ecology acaba de publicar un article sobre influència de la fragmentació en els processos de pol·linització, a càrrec de l'equip de David Coates, cap del Conservation Science Centre del Departament de Medi ambient i Conservació del govern australià. Part de la tasca experimental de laboratori i de camp de l'article va ser duta a terme per la nostra companya Renée Orellana, durant l'estada que va fer amb D. Coates l'any 2006, tal com consta al capítol d'agraïments.

 

 

M. Renée Orellana, en un descans durant la campanya de recol·lecció de mostres de Delphinium pictum a l’illa de Còrsega, per a l’anàlisi de la diversitat isoenzimàtica de grups disploides endèmics mediterranis. Maig de 2005. (Fotografia: M. Bosch)

 

Llegiu-ne més...
 
Julià Molero, a Vèrtex PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 5 de novembre de 2012 15:52
AddThis Social Bookmark Button

El nostre company, Julià Molero, és un dels protagonistes de l'article de Josep Jané "Escalades clàssiques, orígens oblidats", publicat a la revista Vèrtex, publicada per la Federació  d'Entitats Excursionistes de Catalunya i dedicat a l'escalada clàssica de les muntanyes de Tarragona. Precisament ha estat la relació amb la muntanya a través de l'escalada el que va despertar la vocació botànica de J. Molero.

 

 

 

 

La portada de l'article evoca l'escalada dels anys 70-80 (Foto Vèrtex)

 

Darrera actualització de dimarts, 6 de novembre de 2012 15:26
Llegiu-ne més...
 
Carla Cordomí s'incorpora al BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 30 d'octubre de 2012 10:55
AddThis Social Bookmark Button

S'ha incorporat com a col·laboradora de l'equip de Biologia de la Conservació de Plantes (BioC)  Carla Cordomí, estudiant de Farmàcia que ha obtingut una beca de col·laboració de la Universitat de Barcelona. Les tasques que ha de desenvolupar estan relacionades a) amb la documentació de diversitat genètica de la flora catalana (mòduls CROMOCAT i GENOCAT del Banc de Dades de Biodiversitat de Catalunya) i  b) amb les activitats d'innovació docent en Botànica que duen a terme els membres de l'equip vinculats al Grup d'Innovació Docent GIBAF, que inclou bona part dels membres del BioC.

Les tasques de la Carla Cordomí estan sota la direcció del nostre company Joan Simon.

 
Conferència de J. Simon, a la Xarxa Vives PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 28 de setembre de 2012 22:27
AddThis Social Bookmark Button

Joan Simon, amb M.T. Anguera, vicerectora de la UB i M. Nicolau, vicerector de la Universitat d'Andorra, a l'acte de cloenda de la Jornada sobre sempiresencialitat

Avui ha tingut lloc a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona una Jornada sobre ensenyament universitari semipresencial, coorganitzada pel grup de recerca en innivació docent GIBAF, que dirigeix Joan Simon, membre del BioC, juntament amb d'altres membres del grup. En el decurs de l'acte, J. Simon ha presentat el resultat de l'estudi La semipresencialitat en el context de la Xarxa Vives: situació actual i reptes de futur

Darrera actualització de dimarts, 2 d'octubre de 2012 08:53
Llegiu-ne més...
 
La recerca del BioC, a Brolla PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 19 de setembre de 2012 09:19
AddThis Social Bookmark Button

La revista del Jardí Botànic de Barcelona "Brolla" publica al seu número 25 (:10-11) l'article de Sergi Massó "Silene sennenii, un endemisme empordanès al jardí", on dóna a conèixer l'espècie, les característiques biològiques i les amenaces, així com un breu repàs de la recerca que s'hi fa des del BioC, que, en finalitzar, va fer lliurament dels individus amb què s'havia experimentat al Jardí Botànic.  Es tracta d'un nou esforç de divulgació de la recerca del grup, adreçada en aquest cas, al col·lectiu d'amics del jardí botànic.

Més informació

 
Diversitat i conservació de Centaurea podospermifolia PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 6 de juliol de 2012 10:51
AddThis Social Bookmark Button

Jordi López-Pujol acaba de publicar amb un equip de co-autors de l'Institut Botànic de Barcelona l'article "Should we conserve pure species or hybrid species? Delimiting hybridization and introgression in the Iberian endemic Centaurea podospermifolia" a la prestigiosa revista de conservació Biological Conservation , on s'aborda l'estudi de la diversitat genètica de les poblacions d'aquesta espècie en presència d'altres Centaurea. Les conclusions de l'article permeten emetre recomanacions pràctiques de gestió.

Més informació

 
<< Inicia < Anterior 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL