Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Conservació de flora als PPCC, a l'IEC
dilluns, 3 d'octubre de 2016 22:59
AddThis Social Bookmark Button

D'esquerra a dreta, Dr. Llimona, secretari de la seccio, Dr. Blanché, conferenciant i Dr Gonzàlez-Sastre, president de la secció, durant l'acte celebrat avui a la seu de l'IEC (Foto A. Rovira)

 

 

Avui ha tingut lloc a la Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC, una xerrada en el marc de la reunió de la Secció de Ciències sota el títol Conservació de la biodiversitat vegetal dels PPCC: 6 models per resoldre un mateix problema, a càrrec de Cèsar Blanché, Catedràtic de Botànica i membre del BioC.


El contingut de la xerrada ha destacat que des del punt de vista científic, l'estat de conservació de la flora dels Països Catalans és similar en el conjunt del país i semblant al de països mediterranis propers i avaluats recentment segons criteris de la UICN (en el cas de la Catalunya autònoma, amb el suport de l'IEC). No obstant, els instruments legals i administratius, els recursos humans, la voluntat política i la implicació de la societat civil són força diferents a cadascun dels territoris, com a resultat del marc regionalitzat de les polítiques ambientals. S’han valorat comparativament els progressos i els reptes, en el context de les estratègies europea i mundial del CBD, i el paper de la biologia de la conservació com a ciència inspiradora de decisions pràctiques en les polítiques sobre biodiversitat.

Darrera actualització de dimarts, 4 d'octubre de 2016 10:46