Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Novetats editorials
dilluns, 3 de març de 2008 20:36
AddThis Social Bookmark Button

Charles Darwin. La fecundación de las orquídeas (2008)
Traducció a l’espanyol de Carmen Pastor.

 Abans d’entrar a l’any 2009, en què s’escau el bicentenari del naixement de Charles Darwin (1809-1882), l’editorial Laetoli presenta la “Biblioteca Darwin”, una col•lecció de traduccions dels textos escrits per l’autor anglès, sota la direcció de Martí Domínguez,  professor de la Universitat de València. El primer lliurament d’aquesta col•lecció és La fecundación de las orquídeas, ja en venda a les llibreries.

320 pàgines
ISBN 978-84-935661-8-0
19,00 euros
Més informació

 


El Tejo en el Mediterráneo Occidental (2007)
Editat a cura de Lluís Serra

Aquest llibre recull les ponències del congrés 'Jornadas internacionales sobre el tejo y las tejeras en el Mediterráneo Occidental', celebrat a la Font Roja d’Alcoi entre el 19 i el 22 de juny de 2006, en el marc del projecte LIFE sobre restauració i posada en valor d’hàbitats d’alta muntanya. Aquestes jornades tindran continuïtat en una propera sessió que tindrà lloc el proper mes de juny de 2008 a Olot.
 
Les diverses contribucions fan referència a aspectes biològics, de gestió, ecològics, d’aprofitament i de conservació del teix (Taxus baccata) a diversos territoris occidentals (comunitats autònomes espanyoles, Portugal, Sardenya, Còrsega i el Magrib), fent un total de 22 ponències. L’obra és editada per Lluís Serra i es pot descarregar directament d’internet [enllaç al pdf ]

208 pàg.
Generalitat Valenciana. Conselleria de Territori i Habitatge
ISBN 978-84-482-4547-4
Edició:  Lluis Serra Laliga
Impressió: Gráficas Alcoy

 

Última Hora:

Premi Recull per a Matèria Viva, de Teresa Franquesa

En la 44ena edició dels premis Recull, marcada per la notable quantitat d'originals presentats (121 de 112 autors) i per una qualitat mitjana força apreciable, segons el president del jurat, Vicenç Llorca, la biòloga i botànica barcelonina Teresa Franquesa va rebre ahir a Blanes el premi Joaquim Ruyra de narrativa per Matèria viva, una vintena d'històries entrellaçades i creades al voltant d'una sèrie d'objectes evocadors, com si fossin «flaixos de memòria molt selectiva», amb paraules de l'autora.

Teresa Franquesa i Codinach va realitzar la seva tesi doctoral sobre flora i vegetació de el Cap de Creus (publicada el 1995 per l’Institut d’Estudis Catalans: El paisatge vegetal de la península del Cap de Creus). Podeu veure’n una imatge treballant al camp amb membres del BioC a la pestanya Àlbum de fotos del Portal del BioC

Notícia 2.03.2008 al diari El Punt

Darrera actualització de dilluns, 3 de març de 2008 20:41