Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Homenatge a Font Quer a Prat de Comte
dilluns, 2 de març de 2015 15:17
AddThis Social Bookmark Button

La taula rodona La petjada de Font i Quer als Ports, amb -d'esquerra a dreta- J.J. Malràs, C. Blanché, J. Vigo, R. Balada, S. Carbó i R. Curto (Foto:Rut Ferrer)

 

Dissabte passat, dia 28, va tenir lloc, organitzat per l'Ajuntament de Prat de Comte i el Parc Natural dels Ports, l'acte de Commemoració del 50 aniversari de la mort del Dr. Pius Font i Quer a Prat de Comte, centrat en el record de la figura de Font Quer, amb una especial incidència en la recerca a les terres del massís del Port, an l'avinentesa que enguany (2015) fa cent anys de la primera expedició de Font i Quer als Ports, l'any 1915.


La sessió va comptar amb la participació de Joan Josep Malràs, alcalde de Prat de Comte i president de la Junta del Parc Natural i David Rovira, alcalde de l’Espluga de Francolí, així com de  Josep Vigo i Cèsar Blanché, professors de la UB;  Raül Font, nét del Dr. Font; Rafel Balada, director del Parc Natural i de Salvador Carbó i Rafel Curto del grup d'Estudi de Terres de l'Ebre. La cloenda va anar a càrrec d'Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca, del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització de dilluns, 2 de març de 2015 19:18