Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
El Jardí Botànic de Montpeller, en perill
divendres, 20 de febrer de 2015 23:05
AddThis Social Bookmark Button

Si fa uns dies ens fèiem ressó de la crisi de Kew Gardens, que s'ha resolt en part amb una aportació governamental extraordinària de més d'1 milió de lliures per a 2015, però amb la reducció de 60 membres sèniors del seu staff, ara és el Jardí Botànic de Montpeller el que alça el seu crit d'alarma.

 

A través d'un missatge del col·lega Joël Mathez difós per la societat OPTIMA, ens assabentem de la petició del Prof. J.A. Rioux, de la Facultat de Medicina de Montpeller de signar la campanya per evitar la segregació d'una part dels edificis del complex del Jardí Botànic, el més antic de França.

 

Podeu signar la petició a la Ministra d'Educació de França a l'enllaç següent:

 

https://www.change.org/p/madame-la-ministre-de-l-education-nationale-stoppez-la-vente-de-l-intendance-du-jardin-des-plantes-de-montpellier-stoppez-le-d%C3%A9mant%C3%A8lement-du-plus-ancien-jardin-botanique-de-france?just_created=true

 

A hores d'ara ja hi ha 2000 signatures de suport al jardí occità, que tanta relació ha mantingut amb els botànics catalans i seu de l'herbari MPU, infrastructura imprescindible per a l'estudi i la conservació de la flora de la Mediterrània Occidental. El BioC se suma a aquesta campanya i encoratja els lectors a signar també la petició.

Darrera actualització de divendres, 20 de febrer de 2015 23:21