Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Temps d'exposicions
divendres, 22 de febrer de 2008 15:55
AddThis Social Bookmark Button


L’observació i el traç (Dibuixos botànics de Joaquim Conca i Grau)

A l’Institut Botànic de Barcelona s’exposa la col•lecció de 56 dibuixos de narcisos silvestres, acompanyats dels exemplars en la seva època de floració.

  • Inauguració dijous 13 de març de 2008, a les 19.00 h (Accés a la inauguració per l’Institut Botànic)
  • Horaris d’exposició de dilluns a diumenge (Març de 10.00 h a 18.00 h; Abril i maig de 10.00 h a 19.00 h). Accés a l’exposició pel Jardí Botànic de Barcelona. Exposició oberta fins a l’11 de maig de 2008
 

Mostra bibliogràfica sobre Oriol de Bolòs i Jaume Pujiula a la Facultat de Biologia de la UB

El vestíbul de la Facultat de Biologia acollirà durant tot el 2008 sengles mostres bibliogràfiques sobre les figures d'Oriol de Bolòs, un referent de moltes generacions de botànics al país, i del pare jesuïta Jaume Pujiula, fundador de l'Institut Biològic de Sarrià.
 


HARD RAIN al Jardí Botànic de València

Del 21 de febrer al 6 d'abril, el Jardí acull l'exposició Hard Rain, una denúncia mediambiental basada en la cançó A hard rain a-gonna fall de Bob Dylan. La mostra, que ja ha passat per Suïssa i Edimburg entre altres llocs, aplega a València després de tenir una excel.lent acollida als jardins botànics de Madrid i Gijón, que han col.laborat amb el Jardí de la Universitat de València  per portar-la a l’Estat espanyol.