Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Sessió sobre el futur de la botànica, a l'IEC
dijous, 4 de desembre de 2014 15:10
AddThis Social Bookmark Button

Sessió inaugural de l'acte, a la seu de l'IEC (d'esquerra a dreta: Joan Pino, president de la ICHN, Joandomènec Ros, president de l'IEC, Cèsar Blanché i Josep M. Montserrat, de la Comissió Organitzadora) [Foto Àngels Codina, del Servei de Comunicació de l’IEC]


Abans d'ahir dia 2 de desembre i organitzada per l'IEC, la ICHN i la SCB, va tenir lloc la sessió científica en el cinquantenari de la mort de Pius Font i Quer (1964-2014) Font i Quer, llavor de futur. Els reptes de la botànica catalana per al segle XXI. a la Sala Prat de la Riba de l'IEC, en sessions de matí i de tarda, que va ser seguida per una setantena de botànics. La Jornada s'emmarca en el conjunt de celebracions de d'homenatge a Font i Quer i va ser inaugurada per Joandomènec Ros, president de l'IEC i Joan Pino, president de la ICHN.

 

L'objectiu de la sessió va ser analitzar l’estat de progrés de diversos àmbits de la botànica en l’actualitat, prenent com a referència l'estat de la qüestió a partir  de les iniciatives impulsades per Pius Font i Quer, per part de ponents convidats, per finalitzar amb una ronda de reflexió i de propostes de futur, en debat obert a tots els participants, que seran recollides i donades a conèixer en les properes setmanes.

 

L'acte es va cloure amb unes emotives paraules de d'agraïment de Christine Hasse, néta de Pius Font i Quer, en nom de la família.

 

Més informació

Enllaç al programa i participants -Web de la ICHN

Darrera actualització de dijous, 4 de desembre de 2014 15:27