Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Biodiversitat al Parlament
dijous, 26 de setembre de 2013 10:17
AddThis Social Bookmark Button

El Govern també està treballant en l’elaboració d’un pla estratègic sobre l’ús i explotació de la biomassa a Catalunya. És un sector en creixement, i amb fortes potencialitats, però que requereix la implantació d’una estratègia comuna que beneficiï proveïdors, productors i consumidors i alhora es realitzi amb el màxim respecte i sostenibilitat del territori.

En paral·lel al model energètic, abans de finals d’any s’aprovarà per part del Govern un nou projecte legislatiu sobre canvi climàtic, se n’impulsarà un altre sobre biodiversitat, s’intensificarà el Pla de millora de qualitat de l’aire, s’implantarà el distintiu de garantia de qualitat ambiental de flotes de vehicles i la Guia de compra verda de vehicles, i es desplegarà un Pla d’economia verda que fomentarà la col·laboració entre empreses i administracions i ajudarà a la seva internacionalització.

Desconeixem el contingut de la proposta, que el Portal BioC seguirà amb detall. Des de fa gairebé una dècada, s'han preparat diversos esborranys i projectes de llei sobre la biodiversitat, però cap ha arribat a bon terme, mentre que l'estat sí que ha aprovat una Llei de Biodiversitat el 2007, amb repercussions sobre la conservació de la flora catalana, com ja s'ha analitzat des del mateix Portal (vegeu E-Opinió de 18/5/2010)

Més informació