Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Novetats a la xarxa
divendres, 4 de gener de 2008 11:44
AddThis Social Bookmark Button

 

  • INFOMED. Institut Forestal Mediterrani (Escola Universitària de Gandia).

Iniciativa col·lectiva d'un grup d'uns 150 tècnics, científics, professionals i estudiants del País Valencià, amb voluntat d'incidir en la conservació dels boscos. Inclou una interessant galeria de contribucions i opinions referides a gestió i conservacio de boscos, pàgines de debat (incendis forestals, parcs naturals valencians), informacions i convocatòries

Projecte conjunt del Museu Balear de Ciències Naturals (Secció Micològica) i de l'àrea de Botànica de la Universitat de les Illes Balears, que té el suport de la Fundació Sa Nostra. La pàgina web pertén mostrar la diversitat d'espècies de fongs que formen bolets que poden trobar-se als ambients naturals de les illes Balears i s'ha basat en l'obra homònima de Carles Constantino i Josep L. Siquier, Els bolets de les Balears (Ed. Micobalear, 2006).

El Butlletí Electrònic del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya estrena una nova versió més dinàmica i amb nous continguts. Per donar-s'hi d'alta i rebre la informacio, podeu visitar l'enllaç als Butlletins electrònics de la Generalitat de Catalunya, fent clic aquí.

Ha estat publicat (10 de desembre de 2007) el darrer número (vol. 37) de la revista Flora Montiberica, que es pot descarregar en format digital des del portal que gestiona José Luis Benito.

S'ha activat el nou bloc de la Sociedad Española de Biología de la Conservación de Plantas (SEBCP), que anima i manté el bon amic Emili Laguna. En format de bloc, va començar a publicar-se el mes de novembre i incorpora notícies de la mateixa SEBCP (com ara les fotos del darrer congrés de conservació que va tenir lloc a Tenerife, que podeu enllaçar des d'aquí), les activitats dels seus membres, projectes i notícies sobre conservació de flora en general.

  • Tancament de la revista Nat

Segons que informa el diari digital Vilaweb a la seva edició del 3 de gener, el grup Cultura 03 deixarà de publicar al març la revista Nat, dedicada a divulgació de temes de natura a un públic no especialitzat. L'empresa addueix la manca de viabilitat econòmica del projecte, que ha anat perdent lectors i ingressos publicitaris. L'editora provarà de posar la capçalera en mans d'altres editors, institucions o col·lectius professionals que en puguin assegurar la continuïtat.

 

Darrera actualització de divendres, 4 de gener de 2008 13:02