Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Campanya de l'AHIM a Açores
dilluns, 4 de juliol de 2011 13:40
AddThis Social Bookmark Button
Atès que del 15 al 19 de juny es celebrava al mateix jardí el XI Simposi de la Associació Ibero-Macaronèsica de Jardins Botànics, gairebé tots els assistents aprofitaren per assistir el dia 19 a l'excursió de clausura del Simposi a l'illa de São Jorge. A l'endemà es portà a terme l'itinerari de recol·lecció per l'illa de Faial i el dia 21 travessaren a l'illa de Pico, destacable pel seu cim volcànic de 2351 m que és el sostre de Portugal.

La campanya resultà molt profitosa, recol·lectant un bon nombre de mostres que es dipositaran a l'Herbari BCN. Resulten especialment interessants les espècies endèmiques de les illes, que es pogueren collir gràcies a l'autorització obtinguda pels organitzadors. Ells mateixos també ens assessoraren per a que la recol·lecció fos respectuosa, sense malmetre les poblacions. Aprofitem aquí per agrair l'esplèndida organització.

A banda dels endemismes, les Açores donen la oportunitat de herboritzar espècies de tot el món que s'han establert a l'arxipèlag i que, en nombrosos casos, han esdevingut invasors que han desplaçat la flora autòctona.