Planta del mes

Esperó de muntanya

 

 

 

Silene de Sennen

 

 

Estaquis de mar

 

 

Seseli farrenyi

 

 

 

 

Clematis acerifolia

 

 

 

 

 

Matapoll

 

 

 

 

 

 

Corniol dels Ports

 

 

 

 

 

 

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

BioC TV

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Primer volum de "Flora Valentina" PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 23 de juny de 2011 16:06
AddThis Social Bookmark Button

La Fundació de la Comunitat Valenciana per al Medi Ambient acaba de publicar el primer volum de l'obra Flora Valentina, dirigida pels reconeguts especialistes Gonzalo Mateo, Manuel Benito Crespo i Emili Laguna, presentada a la darrera edició de la Fira del Llibre de València.

Flora Valentina té un pla d'edició que comprèn cinc volums i que arreplega totes les espècies de flora vascular (falagueres i plantes superiors) que viuen en estat silvestre al País Valencià. Comprèn informació detallada i claus d'identificació de més de 3.200 espècies vegetals i aporta imatges, mapes de distribució i una descripció detallada de cadascuna, en una acuradíssima edició.

L'obra és el fruit del treball conjunt dels equips d'especialistes de la Universitat de València, la Universitat d'Alacant i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de la Generalitat, coordinats, respectivament, pels doctors Gonzalo Mateo, Manuel B. Crespo i Emili Laguna. Hi han col·laborat més de trenta especialistes en botànica i en fotografia de les plantes silvestres valencianes.

El Prof. M.B. Crespo (UA), un dels directors de l'obra.

Pla d'edició

Volum I: Introducció i Claus generals. Pteridòfits. Gimnospermes. Angiospermes, I (Dicotiledònies, d'acantàcies a basel·làcies)

Volum II: Angiospermes, II (de berberidàcies a crassulàcies)

Volum III: Angiospermes, III (de convolvulàcies a fabàcies)

Volum IV: Angiospermes, IV (de fagàcies a zigofil·làcies)

Volum V: Angiospermes, V (Monocotiledònies). Índex general de l'obra.

Volums publicats

Acaba de publicar-se el Volum I (2011) i en l'actualitat ja s'està preparant l'edició del Volum II que es preveu per a finals d'enguany mateix.

Dades bibliogràfiques i obtenció de l'obra

Mateo, G., M.B. Crespo & E. Laguna (2011). Flora Valentina, vol. I. Fundació de la Comunitat Valenciana per al Medi Ambient, València.

Edició en valencià: ISBN 978-84-482-5525-1 (ISBN obra completa: 978-84-482-5524-4)

Pot obtenir-se a les Llibreries de la Generalitat (LliG: llig@gva.es, tel. 963 926 080), que s'encarrega de la venda i distribució de l'obra o bé a través de les llibreries habituals, facilitant el núm. de ISBN

PVP: 50 €


Més informació

 

AGENDA

Actes

  • 27/4/2014 - Associació Catalana d’Orquidologia - ICHN Sortida matinal. Observació d’orquídies a Begues (Baix Llobregat). L’activitat és gratuïta, però l’assistència està limitada a vint inscrits. Cal inscripció prèvia a través de la Secretaria de la ICHN (tel.: 933 248 582; ichn@iec.cat).
  • 28-30/5/2014 - Simposi "Experiències de restauració d'hàbitats i conservació de la biodiversitat " [+ info] Ciutadella de Menorca

Cursos

ESTRATÈGIA CATALANA ECCF

LLIBRE VERMELL

E-Opinió

 

Compensació de biodiversitat, pràctica perillosa


Cèsar Blanché

El Regne Unit i Austràlia assagen una nova pràctica de gestió del territori, la compensació de biodiversitat (Biodiversity offsetting), que permet construir en espais naturals a canvi de compensar  amb la creació de noves àrees “naturals” de substitució en d’altres indrets. Els estudis pilot anunciats resten incomplets i els indicadors indiquen el fracàs d’aitals experiments.

Llegiu-ne més...

ANUNCIS DE CONGRESSOS

Abril 2014

Maig 2014

Juny 2014

Juliol 2014

Setembre 2014

Octubre 2014

joomla templates by dezinedepot
© 2014 Portal de Biologia de la Conservació de plantes
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.