Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Es presenta "Camins de Salut", a Blanes
dilluns, 20 de juny de 2011 18:14
AddThis Social Bookmark Button

 

Els cinc quaderns que segueixen el primer, de caràcter més general, duen per títol: 1) De la Farga a la collada de la Balmeta (Vall de Camprodon); 2) De la font del Ferro al castell de Sant Miquel (Gavarres); 3) Del cap de Sant Sebastià a Tamariu (Costa Brava); 4) L’antic estany de Sils (la Selva); i 5) Jardí Botànic Marimurtra (Blanes). Agradables caminades saludables, coneixement de la flora autòctona i dels seus beneficis per als humans seran propiciats per aquests quaderns que posen a l’abast de tothom la riquesa natural dels itineraris descrits.

Aquesta obra, patrocinada i editada per Dipsalut (Diputació de Girona), ha estat preparada per un equip del Jardí Botànic Marimurtra, de la Fundació Carl Faust, i experts contactats expressament per a aquest projecte. En són autors Núria Torrelles, Núria Membrives i Gabriel Mercadal amb l’assessorament dels doctors Josep Antoni Rosselló i Joan Simon i sota la coordinació del doctor Josep Maria Camarasa. A més de nombroses fotografies els quaderns, dissenyats per Tangram Estudi Gràfic, contenen il·lustracions originals de Pere Vilaldama.

Amb la mateixa temàtica de l’obra s’organitza una exposició itinerant per les comarques gironines (actualment a Sils).

La col·lecció té un preu de venda de 18 € i es pot obtenir a través de la Fundació Carl Faust a la seva botiga del Jardí Botànic Marimurtra o a llibreries col·laboradores.

La presentació dels quaderns tindrà lloc el dimecres dia 22 de juny, a dos quarts de vuit del vespre (19:30 h), a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes (Passeig de Dintre, 29). Intervindran a l’acte de presentació la senyora Núria Torrelles, coautora dels quaderns i directora del Departament de Docència de la Fundació Carl Faust; el doctor Josep Maria Camarasa, patró de la Fundació Carl Faust i biògraf del seu fundador; i l’il·lm. senyor Josep Marigó, president en funcions de Dipsalut i alcalde de la Vila de Blanes.  

Darrera actualització de dimarts, 21 de juny de 2011 16:27