Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Publicat el Pla de Recuperació del pinsapo
dimarts, 8 de març de 2011 18:36
AddThis Social Bookmark Button

 

El pla inclou una recopilació de les accions empreses fins al moment, els objectius, els indicadors i les accions de conservació, força extenses, així com els treballs d'investigació que hi han d'anar associats.

El pressupost i el programa d'execució detallat, tanmateix, no s'indiquen i només es preveu que estos planes serán ejecutados mediante programas de actuación que concretarán en el tiempo y el espacio las actuaciones necesarias para el desarrollo de las medidas previstas, los cuales serán aprobados por Orden.

L'Annex V, que conté el Pla de Recuperació del Pinsapo, fa també referència a l'avet de Masjoan, cultivar híbrid originat a Catalunya i considerat com a amenaça per a les poblacions naturals. Així, l'Art. 4.6. indica que la presencia del híbrido Abies x masjoanis (Abies alba x Abies pinsapo) que, procedente de producciones catalanas, está llegando a los viveros de la zona rondeña, es decir, justo en la zona de distribución natural del pinsapo. I, per tant, que Ello representa un peligro potencial de contaminación genética pues este nuevo híbrido produce piñas estériles y fértiles.

Més informació