Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
2011-2020: Dècada de la biodiversitat de Nacions Unides
dilluns, 14 de febrer de 2011 17:42
AddThis Social Bookmark Button

Aprofitant l'impuls generat per l'Any Internacional de la Diversitat Biològica, la Dècada estimularà els esforços per assolir els ambiciosos objectius en el Pla Estratègic i en última instància, assegurar el futur de la biodiversitat es del nostre planeta - la base de la vida a la Terra.

 

En començar la transició de l'Any Internacional de la Biodiversitat (AIB) a la Dècada de la Biodiversitat, la Secretaria encoratja a totes les parts i organitzacions a utilitzar els comitès nacionals establerts per a la AIB, a seguir treballant en tot el Decenni de les Nacions Unides. En el cas que un comitè no s'hagi establert, la Dècada és l'oportunitat perfecta per fer-ho. La Secretaria es troba actualment en procés de finalització i la traducció de l'estratègia per les Celebracions de la Dècada  en els sis idiomes oficials de les Nacions Unides. A més, la Secretaria també està ultimant els materials de promoció de la dècada com un logotip per al seu ús per totes les parts i organitzacions internacionals.

El Dia Internacional de la Diversitat Biològica, el 22 de maig de 2011, servirà com a plataforma per llançar oficialment el Decenni de les Nacions Unides. Les celebracions estan previstes que se celebraran a Tòquio, Japó.

Més informació

Darrera actualització de dilluns, 14 de febrer de 2011 17:55