Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Treball de camp PDF Imprimeix Correu electrònic
diumenge, 18 de novembre de 2007 01:32
AddThis Social Bookmark Button

Voleu veure'ns treballant?

 

 

 

  • A continuació us mostrem algunes fotografies del nostre treball al camp durant els 10 anys del BioC (1997-2007)

 

 


 

 

 

 

 

Visita als vivers de producció de cultivars de Delphinium elatum a Vilassar de Mar (Maresme), a la primavera de 1996-97. D’esquerra a dreta: P. Cabot (IRTA), E. Roig, D. Lagarda, C. Blanché, M. Cosp, J. Simon,  M. Torrell, M. Margelí i Marta Estrada (Fotografia: M. Bosch)  


 

Julià Molero (d) i Teresa Franquesa (e), al Cap de Creus (Alt Empordà), durant la primera campanya de prospecció de Seseli farrenyi. Setembre de 1997. (Fotografia C. Blanché) 


 

Jordi López Pujol durant el mostratge longitudinal de fragments foliars de Petrocoptis pardoi per a anàlisi isoenzimàtica a Aiguaviva (Maestrat). Abril de 2000. (Fotografia: M. Bosch). 


Cèsar Blanché, Julià Molero i Anna Rovira, en un dia de forta tramuntana al Cap de Creus (Alt Empordà) durant l’estudi de la biologia reproductiva de Seseli farrenyi Setembre de 1998. (Fotografia: M.Bosch) 


Julià Molero (d) i Cèsar Blanché (e), durant una visita a la pedrera La Martinenca (Alcanar, Montsià) per als treballs de restauració ecològica encarregats per Valenciana de Cementos S.A. Abril de 2001. (Fotografia: M. Salgot). 


 

Maria Bosch en el moment de la troballa d’una població de Delphinium staphisagria a l’illa de Creta (Grècia), durant l’abril de 2005, en una campanya de recol·lecció de mostres per a estudis de diversitat isoenzimàtica. (Fotografia: C. Blanché) 


 

D’esquerra a dreta, Josep M. Seguí, Xavier Santaeufemia, Núria Gàzquez i Cèsar Blanché a la platja del Prat (Baix Llobregat), durant la campanya de seguiment de Stachys maritima. Setembre de 2006.(Fotografia: X. Santaeufemia) 

 


D’esquerra a dreta: Mane Martinell, Cèsar Blanché, Llorenç Sàez i Julià Molero (amb gorra vermella) durant els treballs de seguiment d’Aquilegia paui per al Parc Natural dels Ports. Maig de 2006. (Fotografia: M. Bosch) 


Anna Rovira durant els treballs de censos de pol·linitzadors d’Aquilegia vulgaris, al Parc Natural dels Ports. Maig de 2006. (Fotografia: M. Bosch) 


M. Renée Orellana, en un descans durant la campanya de recol·lecció de mostres de Delphinium pictum a l’illa de Còrsega, per a l’anàlisi de la diversitat isoenzimàtica de grups disploides endèmics mediterranis. Maig de 2005. (Fotografia: M. Bosch) 


Gianni Bacchetta i Cèsar Blanché a Acquaresi (SW de Sardenya) durant la campanya de recol·lecció i fixació de mostres per a estudis cromosòmics de Delphinium pictum. Maig de 2005. (Fotografia: J. Simon) 


Maria Bosch en el moment de la troballa d’una població de Delphinium staphisagria a l’illa de Creta (Grècia), durant l’abril de 2005, en una campanya de recol·lecció de mostres per a estudis de diversitat isoenzimàtica. (Fotografia: C. Blanché)  


Mane Martinell en un accés difícil a alguns individus d’Aquilegia paui per al cens realitzat per al Parc Natural dels Ports. Maig de 2006. (Fotografia: M. Bosch). 


Julià Molero durant els treballs de cens de Spiraea crenata subsp. parvifolia per al projecte AFA, el maig de 2007. Sant Pere de Casserres (Osona). (Fotografia: C. Blanché)   


Mane Martinell prenent dades demogràfiques d’Aquilegia paui per al Conveni signat amb el Departament de Medi Ambient i Habitatge, als Ports de Tortosa (Baix Ebre). Abril de 2007. (Fotografia: M. Bosch)


 

 

Mane Martinell i Laia Guasch, durant els treballs de biologia de la pol·linització de Silene sennenii, als fossats del Castell de Sant Ferran de Figueres (Alt Empordà). Agost de 2007. (Fotografia: L. Guasch)
 


Darrera actualització de dissabte, 7 de novembre de 2009 09:26