Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Nou "Llibre Roig" del País Valencià
divendres, 18 de juny de 2010 15:39
AddThis Social Bookmark Button

Antoni Aguilella, durant la ponència en la qual va donar a conèixer la publicació del nou Llibre Roig valencià


El nou Llibre Roig és fruit de diversos anys de treball, sota els auspicis de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge de la Generalitat Valenciana i el Jardí Botànic de València, que s'han dut a terme en paral·lel a la redacció del decret valencià de flora amenaçada (més informació al Portal BioC).

El llibre, que duu per títol Catálogo Valenciano de Especies de Flora Amenazadas, ha estat coordinat per A. Aguilella, S. Fos i E. Laguna, amb la participació d'un total de 37 autors i va ser presentat oficialment a principis de maig a València per la directora general de Gestió del Medi Natural de la Generalitat Valenciana, M.A. Centeno.

Conté les fitxes completes (amb fotografia i mapa de distribució) dels 125 tàxons —42 en Perill d'extincio i 83 de Vulnerables— que consten al Catàleg de flora amenaçada valenciana. AL final del llibre, una extensa bibliografia recull de forma actualitzada les contribucions a l'estudi de la flora amenaçada valenciana. Al costat del Llibre vermell de les Illes Balears (2001) i del corresponent a Catalunya, de propera aparició, podem disposar finalment de l'avaluació actualitzada de l'estat de conservació de la flora vascular dels Països Catalans, com a eina bàsica per al desplegament de les corresponents mesures de conservació.


Títol: Catálogo Valenciano de Especies de Flora Amenazadas

Autors: Antoni Aguilella, Simon Fos & Emili Laguna (coord.)

Any de publicació: 2010

Edita: Generalitat Valenciana

Pàgines: 358

Lloc de publicació: València

ISBN: 978-84-482-5254-0

PVP: 15 €

 

Més informació

 

Darrera actualització de divendres, 18 de juny de 2010 16:42