Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Els europeus, poc informats sobre biodiversitat
dijous, 29 d'abril de 2010 16:42
AddThis Social Bookmark Button


Segons la notícia, publicada per Portugal News Online, el Comissari de Medi Ambient, Janez Potosnik va afirmar que "La biodiversitat és el motor natural per al nostre futur, i hem d'aprendre a tractar-la amb cura. Espero que aquesta campanya ajudarà a fer això, i a crear consciència sobre la necessitat de ser més amable amb el món natural del qual depenem. "

L'enquesta "Actituds cap a la diversitat biològica"  revela que només el 38% dels europeus coneixen el significat del terme "biodiversitat", encara que un altre 28% n'ha  sentit a parlar, però no en sap el significat.

La majoria sent que la pèrdua de la biodiversitat és un problema greu, encara que no creuen que hagin de ser personalment afectats pel descens, amb només el 17% dels enquestats que es mostren d'acord en que ja estan afectats.

Quan es va preguntar sobre les amenaces més importants per a la biodiversitat, el 27% van prioritzar la contaminació i el 26% va culpar els desastres provocats per l'home. La raó principal adduïda pels ciutadans per la seva falta d'acció per tal d'aturar la pèrdua de la diversitat biològica era l'escassa consciència del que es pot fer.

 

Més informació

Darrera actualització de dijous, 29 d'abril de 2010 16:55