Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Conservació basada en l’evidència: banc de dades
dilluns, 9 de novembre de 2009 19:34
AddThis Social Bookmark Button

Després d’algunes dècades d’estudi de casos pràctics en Medicina, com a base de comparació d’experiències per a l’ensenyament, alguns autors (Pullin & Knight 2001, Sutherland 2000, Sutherland et al. 2004) van suggerir que el mateix concepte es podria introduir en la ciència de la conservació. L’objectiu era que l'anàlisi, la comprovació i la disseminació de l’efectivitat de les accions específiques dutes a terme arribessin a esdevenir una rutina en la pràctica de la conservació. Aquest va ser el punt de partida de ConservationEvidence.com, un banc de dades sobre evidències de l’efectivitat en conservació i del Centre for Evidence Based Conservation (CEBC), que duu a terme revisions sistemàtiques.

El lloc web ConservationEvidence.com, d’accés lliure, és gestionat pel Department of Zoology, University of Cambridge (Anglaterra), sota la supervisió del Prof. William Sutherland.

Més informació:
Web de ConservationEvidence.com
 
Referències:
Pullin A.S. & Knight T.M. (2001) Effectiveness in conservation practice: pointers from medicine and public health. Conservation Biology 15, 50-54.
Sutherland W. J. (2000) The Conservation Handbook: research, management and policy (: 111-113). Blackwell, Oxford.
Sutherland W.J., Pullin A.S., Dolman P.M. & Knight T.M. (2004) The need for evidence-based conservation. Trends in Ecology and Evolution 19, 305-308.

Darrera actualització de dilluns, 9 de novembre de 2009 19:46