Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 91 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
2010: Any Internacional de la Biodiversitat Imprimeix
dimecres, 14 d'octubre de 2009 18:52
AddThis Social Bookmark Button

2010 ha estat reconegut com a l’Any Internacional de la Biodiversitat pel Conveni sobre Diversitat Biològica de les Nacions Unides. Es tracta d’una oportunitat a escala mundial per reconèixer la importància de la biodiversitat per a tota la vida a la Terra (inclosa la nostra!), per reflectir tot el que hem aconseguit per la salvaguarda de la biodiversitat i per reclamar atenció per als urgents reptes de futur encara pendents, que són molts.

Amb aquest motiu s’espera la celebració de tota mena d’actes a tot el món, a totes les escales i a tots els àmbits, unificats pel lema de l’Any Internacional "La Biodiversitat és Vida. La Biodiversitat és la nostra Vida", i pel nou logotip de l’any, que va ser presentat ahir a la reunió de les parts (COP10) que va tenir lloc al Japó i que presentem des del Portal BioC:

 

 

Tokyo, 13/10/2009 – Segons un comunicat de premsa del CBD, amb el llançament del logo i l’eslògan de la COP10, s’ha donat des del Japó el tret de sortida del compte enrere d’un any exacte cap a la celebració de la desena conferència de les parts (COP10) del Conveni de la Diversitat Biològica (CBD) que ha de tenir llc a Nagoya (Japó), l’octubre de 2010. El logo COP10 va ser presentat juntament amb el nou logotip de 2010, Any Internacional de la Biodiversitat, que pretén fer de l’any vinent una fita mundial en la preservació de la diversitat biològica.

Més informació