Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Premi Vicens Vives a Investigadors del BioC PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 8 de setembre de 2009 18:33
AddThis Social Bookmark Button
 El GIBAF (Grup d’Innovació Docent de Botànica Aplicada a les Ciències Farmacèutiques) on desenvolupen l’activitat docent universitària diversos membres del BioC (MC. Martinell, M. Bosch, A. Rovira, C. Blanché, amb C. Benedí, sota la coordinació de J. Simon) ha estat reconegut amb el Premi Jaume Vicens Vives de la Generalitat de Catalunya a la qualitat docent universitària.
 
 
 
 
 
 
 
Aquesta activitat docent es desenvolupa a la Universitat de Barcelona, als ensenyament de grau de Farmàcia i de Ciència i Tecnologia dels Aliments, així com en diversos postgraus (Màsters europeus) que s'imparteixen a les Facultats de Farmàcia i de Biologia, així com en cursos de formació al professorat a través de l'ICE de la UB.
 

Joan SImon, en el moment de recollir el premi de mans del President de la Generalitat José Montilla, el Conseller d'Universitats Josep Huguet i de la Rectora de la UOC, Imma Tubella
 
El premi, atorgat  “pels resultats obtinguts en la millora i la innovació de la qualitat docent en l’àmbit de la introducció de noves plataformes tecnològiques de suport a la docència”, serà lliurat el proper dia 18 de setembre durant els actes d’inauguració del curs acadèmic universitari a Catalunya, a la seu de la UOC.

Més informació:

Darrera actualització de dimarts, 29 de setembre de 2009 16:14