Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Finalitzades les campanyes de l'estiu 2009 PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 2 de setembre de 2009 13:10
AddThis Social Bookmark Button

Han finalitzat les campanyes de camp (recol·lecció, biologia de la pol·lnització, censos) i de laboratori (diversitat genètica isoenzimàtica), corresponents als treballs previstos al projecte del MEC CGL2007-60475/BOS.

Les localitats visitades han estat les de les poblacions catalanes de Aquilegia paui, Dichoropetalum schottii i Silene sennenii, així com les de D. schottii del N. de Grècia, dels Alps Maritims (Provença) i del Friüli-Trieste (Itàlia). Igualment, s’ha incorporat al projecte l’estudi de l’endemisme d’àrea extremadament reduïda Ligusticum huteri (restringit a la zona culminal del Puig Major, a Mallorca), en col·laboració amb el Dr. L. Sàez, de la UAB i personal del govern de les Illes Balears.

Ligusticum huteri, endemisme del Puig Major (Mallorca). Foto: C. Blanché

A més dels membres del BioC i del personal del DMAH, el treball de laboratori ha comptat amb la participacio de Moisés Soto (del Jardín Botánico Canario), que ha estat al nostre laboratori els mesos de juny i juliol, i en el treball de camp de les campanyes a l’estranger, hem rebut l’ajut d’A. Strid (Copenhagen), J. Boillot (Porquerolles), i L. Feoli i T. Cusma (Trieste). Pel que fa al treball de pol•linització i d’hivernacle, hem comptat amb l’assessorament d’A. Dafni (Haifa), que ha estat a Barcelona durant els mesos de juliol i agost. A tots ells, el nostre agraïment.
Darrera actualització de dijous, 5 de novembre de 2009 15:58