Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
E-Flaixos en BCP, 13
divendres, 22 de maig de 2009 18:27
AddThis Social Bookmark Button

Es crea el Grup de Flora a la Garrotxa

La delegació de la Garrotxa de la Institució Catalana d'Història Natural informa de la creació del Grup d'Estudi de flora de la Garrotxa. En aquest moment hi ha en funcionament el Grup Orchis d'estudi de les orquídies (que ja ha publicat la Monografia d'orquídies de la Garrotxa) i el Grup de papallones diürnes. A partir del dissabte 6 de juny comença a funcionar el Grup de flora.

Aquest grup de flora, en un principi, organitzarà sortides col·lectives per conèixer la flora de la comarca, tindrà un fòrum on es penjaran les fotos de plantes que vulgui conèixer el nom o comunicar-se amb la resta del grup, convocarà les sortides...I com a objectiu per a finals de l'any 2010  hi haurà la publicació de la tercera Monografia del Patrimoni Natural de la Garrotxa dedicada a la Flora vascular.

La primera sortida és prevista per al 6 de juny.

Més informació 

Setmana de la Biodiversitat a Alcoi

 Del 18 al 22 de maig s'ha celebrat a Alcoi (La Font Roja) la IV Setmana de la Biodiversitat, organitzada per la Generalitat Valenciana. Durant la setmana s'ha realitzat un cens de bidoversitat de la zona que ha ofert un total de 16.100 citacions corresponents a 1658 tàxons diferents. Les dades, un cop comprovades, seran disponibles a través del GBIF.

Més informació

 Informació pública de l'Inventari de Zones Humides d'Aragó

Segons que informa el web de J.L. Benito (Jolube.net ), s'ha obert el període d'informació pública del Decret pel qual es crea el Inventario de Humedales Singulares de la Comunidad Autónoma de Aragón i se n'estableix el règim de protecció.

Més Informació:


Oberta la inscripció al Congrés de Biologia de la Conservació de Plantes d'Almeria

S'han produït diverses actualitzacions al web del IV Congreso de Biología de la Conservación de Plantas (15-18 de setembre de 2009), on ja s'hi poden consultar detalls de l'organització (tallers, excursions, etc.), una versió preliminar del programa i on s'ha obert el període d'inscripció, reserva d'allotjaments, etc. 

Més informació

Bloc sobre Flora Europea

Un altre bloc, promogut -com d'altres que hem anunciat al Portal BioC-  per Emili Laguna, difon a través de la xarxa diverses fitxes amb informació i imatges d'espècies de flora europea (flora nativa i cultivada). Les fitxes es van revovant periòdicament i, fins al moment se n'han publicat més de 70.

Més informació:
Darrera actualització de dimecres, 27 de maig de 2009 19:22