Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Conservació de plantes medicinals
dimarts, 13 de gener de 2009 16:36
AddThis Social Bookmark Button

Plantlife International (2009)

Medicinal Plants in Conservation and Development: case studies and lessons learnt.

Recent dossier de Plantlife que recull exemples que han promogut, amb èxit, la conservació de plantes medicinals a partir del treball amb les comunitats usuàries, en programes duts a terme a Xina, Índia, Kènia, Nepal, Paquistan i Uganda. Inclou projectes de demostració que visualitzen les possibilitats reals de comercialització de productes naturals obtinguts de manera que conservació i desenvolupament són objectius complementaris i no excloents.


ISSC-MAP Secretariat (2008)
 

Estándar Internacional para la Recolección Silvestre Sostenible de Plantas Medicinales y Aromáticas (ISSC-MAP) Versión 1.0

Fa pocs mesos (setembre de 2008) que ha aparegut la traducció a l’espanyol del document original en anglès (2007) que és el resultat d’anys de treball i experiència del consorci format pel Grup d’Especialistes en plantes medicinals de la UICN en coordinació amb l’Agència Federal Alemana per a la Conservació de la Natura (Bundesamt für Naturschutz, BfN), MPSG/CSE/UICN, WWF Alemanya i TRAFFIC International.

Per primer cop, hom disposa d’uns estàndards de qualitat relacionats amb la conservació de la biodiversitat que poden ser incorporats als estàndards d’altre tipus (de contingut en principis actius, de màrqueting o de cost econòmic, per exemple) en els procediments de garantia de qualsevol producte medicinal a base de plantes. Ja són diverses les companyies que els han integrat a les seves rutines de procediments de qualitat en la producció i comercalització.

Darrera actualització de dimecres, 14 de gener de 2009 18:42