Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
EDITORIAL
dissabte, 18 d'octubre de 2008 17:15
AddThis Social Bookmark Button
Fites
Durant aquest any, el Portal BioC ha publicat més de 140 (ID) notícies i documents, 25 anuncis d’ofertes de treball en l’àmbit de la Biologia de la Conservació,  7 columnes d’opinió (amb més de 6.000 visites), quatre monografies d’espècies estudiades pel nostre equip (les “Plantes del Mes ”, que han rebut més de 4.000 visites) i ha mantingut actualitzats els anuncis d’actes (“Agenda”), congressos i d’altres activitats, així com els enllaços i recursos. Igualment, s’ha anat actualitzant la informació sobre producció científica i activitat de l’equip (“Notícies del BioC ”), al costat del resum de la nostra activitat (“Bioc, 10 anys”) que, amb més de 1.000 lectures ha permès donar a conèixer la nostra feina. Moltes gràcies als lectors!

Novetats
A més de potenciar la vitalitat del portal, incrementant el nombre i la qualitat de les notícies que hi apareixen, ens proposem millorar les prestacions del Portal BioC en el seu segon any de vida. D’una banda, ampliant els continguts amb més referències encreuades amb els altres portals i blocs de l’àmbit de la BCP que, en nombre creixent, van configurant la nova comunitat de comunicació temàtica a través de la xarxa o amb la incorporació de nous mòduls, com ara BioC-Films, que inclourà comentaris a produccions cinematogràfiques a càrrec d’Eduard J. Chifré, que puguin ser d’interès com a material complementari en projectes docents relacionats amb la biodiversitat, originat per suggeriment d’aquest lector i fent costat al ja existent “canal” de Bioc-TV
Igualment ens agradaria facilitar la comprensió en d’altres dominis lingüístics, mitjançant la incorporació de mòduls de traducció automàtica al castellà, l’anglès, l’italià, el portuguès, l’alemany o el francès, a través del Google Translator. I, encara, permetre la interrelació amb els lectors, a través de la inclusió de mòduls de comentaris, primerament als articles de E-Opinió, que s’aniran ampliant a d’altres seccions del Portal. També en aquest cas, es tracta de seguir el suggeriment d’un amable internauta.
No cal dir que restem oberts a les correccions, aportacions, notícies i suggeriments dels que vulgueu comunicar amb nosaltres i us recordem que, per tal de facilitar el seguiment de les novetats, no dubteu a subscriure-us al servei de notícies RSS que trobareu a baix a l’esquerra de la barra de menú. Esperem compartir amb vosaltres el nostre segon any de vida!

 

Darrera actualització de dijous, 6 de novembre de 2008 11:40