Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Noves publicacions (estiu 2008)
dilluns, 4 d'agost de 2008 18:19
AddThis Social Bookmark Button

 

Publicada l’Estratègia Europea de Conservació de Plantes

 L’esborrany que anava circulant des de finals de 2007 amb el text de l’Estratègia Europea (ESPC) ha passat els diversos estadis de correccions i ja és un document acabat. Ha estat publicat per PlantaEuropa i el Consell d’Europa i conté el desenvolupament dels objectius de l’Estratègia mundial (GSPC) adaptats a la realitat europea, per al període 2008-2014. Aquest document és un dels emprats com a base per al document de conclusions de les I Jornades Catalanes de Conservació de Flora.
 

 

 

 

 

 

 

 


 

Nou número de Conservación Vegetal

 Segons que informa el Blog de la Sociedad Española de Biología de la Conservación de Plantas (SEBCP), acaba de publicar-se el darrer volum (12, 2008) de la revista Conservación Vegetal que recull tot d’informacions d’actualitat en BCP a l’estat espanyol. 

 

 

  • Enllaç amb la versió pdf del núm. 12 

 

 

 

 

 

 


Reapareix Collectanea Botanica
 

La històrica revista Collectanea Botanica, publicada des de mitjans del s. XX per l’Institut Botànic de Barcelona, ha passat una llarga etapa d’inactivitat en què ha deixat d'editar-se. Fa pocs dies hem pogut veure el primer número de la nova etapa, amb nou format i publicada sota els auspicis del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC).

El nou volum –que correspon al núm. 27 - porta una data àmplia (gener-desembre de 2008) i inclou articles principalment pertanyents als equips de recerca del propi Institut Botànic (vegeu-ne l’índex). Desitgem una llarga vida a la nova etapa d’aquesta històrica revista botànica.

  • Enllaç amb l'índex de continguts del vol. 27 (2008) 

 

Darrera actualització de dilluns, 4 d'agost de 2008 18:24