Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Exposició pública del Parc Montgrí-Medes-Baix Ter
dimecres, 16 de juliol de 2008 19:07
AddThis Social Bookmark Button

Segons que informa el Butlletí electrònic del DMAH, el dia 11 de juliol, s’ha publicat l'anunci d'informació pública sobre l'Avantprojecte de llei de declaració del Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter.

El Parc Natural unirà dues comarques, l’Alt Empordà i el Baix Empordà. L’àmbit del Parc conté tres espais inclosos al Pla d’espais d’interès natural, que es fusionen en un de sol i integren espais terrestres amb marítims. Es tracta del Montgrí, les illes Medes i els aiguamolls del Baix Empordà. La declaració del Parc ha de permetre un desenvolupament sostenible dels municipis que l'integren i alhora garantir la conservació de valors geològics, biològics, paisatgístics i culturals

Més informació


En relació amb el coneixement de la flora d'aquest territori, hem d'indicar que recentment ha estat guardonat amb el Premi per a Estudiants de la ICHN el treball El poblament vegetal del massís del Montgrí, les illes Medes i l'antic estany de Sobrestany de Miquel Jover i Benjumea, que va ser lliurat per sant Jordi a la seu de l'IEC. El treball reporta 859 plantes vasculars i 85 briòfits i representa una informació essencial per a la futura gestió de la flora d'aquest nou espai protegit.

 

Darrera actualització de divendres, 18 de juliol de 2008 11:54