Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Ha mort Joël Mathez
dimarts, 1 de gener de 2019 21:58
AddThis Social Bookmark Button


Joël Mathez, professor jubilat de la Universitat de Montpeller va morir el passat 29 de desembre. Havia estat un actiu membre de la societat científica de botànica mediterrània OPTIMA i una extraordinària persona, botànic de camp, professor i investigador.

 

Mesa presidencial de la sessió inaugural del XV Simposi OPTIMA (2016), a Montpeller. D'esquerra a dreta: Daniel Mathieu (Tela Botanica), Rector-President de la Université de Montpellier, Regidora de Parcs i Jardins de la Ville de Montpellier, i a la dreta de tots, Joël Mathez (Université de Montpellier) (Foto: C. Blanché)

 

 

Havia tingut una intensa relació amb investigadors catalans, sobretot en el marc dels estudis de flora de Marroc de la qual era molt bon coneixedor. Facilitava els contactes, les publicaciions, les estades als herbaris de Montpeller i els intercanvis d'estudiants. En la darrera etapa de la seva carrera, entre d'altres havia ajudat a impulsar la xarxa francòfona Tela Botanica i a la salvaguarda de l'Herbari MPU, de la Universitat de Montpeller. En definitiva, ens deixa un dels imprescindibles. Reposi en pau.

La cerimònia de comiat tindrà lloc demà passat, dia 3, les 15h, al complex funerari de Grammont (Hérault).

 

Més informació

Darrera actualització de dimarts, 1 de gener de 2019 22:14