Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Julià Molero participa en un Projecte BBVA de Biologia de la Conservació PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 23 d'abril de 2018 22:36
AddThis Social Bookmark Button

 Recentment, la Fundació BBVA ha concedit cinc Ajuts a Equips d'Investigació Científica en l'àrea d'Ecologia i de Biologia de la Conservació, entre els quals el que duu per títol ‘La euforbia y el tartaguero: Hacia un enfoque genómico en biología de la conservación comparando especies amenazadas e invasoras. (EUGENIA)

La investigadora principal és Isabel Sanmartín Bastida i són membres de l'equip Ricarda Riina Olivares, Tamara Villaverde Hidalgo i Jesús García Rodrigo (tots ells del Real Jardín Botánico-CSIC). D'entre les entitats col·laboradores cal esmentar la Asociación de Fundaciones para la Conservación de la Naturaleza (AFN), el Parque Natural de Garajonay la UICN. L'ajut concedit és de 99.641,77 euros.

Segons el web del propi projecte EUGENIA, el projecte planteja un nou enfoc basat en dades genòmiques i models epidemiològics per avaluar la diversitat genètica de les espècies amenaçades i llurs congèneres invasors, per tal d'inferir les bases genòmiques de la capacitat de resiliència d'una espècie a les pertorbacions climàtiques i antròpiques

El nostre company Julià Molero, professor emèrit de la UB, hi participa com a col·laborador de l'Equip d'Investigació en les tasques de treball de camp i de suport taxonòmic en les espècies de Euphorbia que fan part del projecte. Precisament aquesta setmana, el Prof. Molero participa en una campanya de camp del projecte a les Illes Canàries.

 

Més informació

Darrera actualització de dilluns, 23 d'abril de 2018 22:48