Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
Nou llibre sobre patrimoni vegetal d'Elda
dijous, 12 de gener de 2017 14:22
AddThis Social Bookmark Button

Durant les passades festes nadalenques es va presentar a Elda (Vinalopó Mitjà) el llibre El Patrimonio Vegetal de Elda, del qual és autor Lluís Serra.


L'obra ha estat editada per la Regidoria de Medi Ambient d'Elda per difondre el coneixement sobre el patrimoni botànic local. L'acte va comptar amb la presència de la regidora de Medi Ambient i del director general de Medi Natural i Avaluació Ambiental de la Generalitat Valenciana.

 

El llibre, amb unes excel·lents fotografies i gràfics, té una marcada vocació de formació en els valors que han d'impregnar la conservació de la flora, tot destacant les espècies de flora agrupades per unitats de vegetació, cosa que facilita molt la visita i el descobriment del territori des del punt de vista botànic. No cal dir que la tasca s'ha pogut abordar després d'un constant treball de camp en els 30 anys anteriors, que han acumulat mes de 6.000 registres florístics documentats.

 

Felicitats a l'autor i a l'Ajuntament d'Elda per la iniciativa i un excel·lent i atractiu resultat!

 

 

Acte de presentació a la Casa Rosas d'Elda, amb presència de la regidora de l'Ajuntament i del  Director General. A la dreta, l'autor, Lluís Serra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Més informació

Notícia 1/12/2016 - Vall d'Elda

Notícia 29/11/2016 - Intercomarcal Televisión

Darrera actualització de dijous, 12 de gener de 2017 14:55