Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 114 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Beca JAE-CSIC d'estudi de flora al·lòctona Imprimeix
dijous, 10 de maig de 2018 11:43
AddThis Social Bookmark Button

Segons que ens informa l'Institut Botànic de Barcelona, acaba de sortir publicada la convocatòria de les beques per a la introducció a la recerca del CSIC (JAE-intro) per a estudiants universitaris. Des del grup d’al·lòctones de l’IBB ofereixen una beca per a participar en la recerca del grup, l’objectiu principal del qual és la millora en el coneixement de les plantes introduïdes a Catalunya i avaluar el seu grau de naturalització i invasió mitjançant, si s’escau, d’eines de modelització de nínxol.


Aquestes beques tenen una dedicació de 300 hores i una dotació total de 2.500 €. Estan dirigides a aquells estudiants que hagin superat el 50 % dels crèdits del grau i no hagin finalitzat el grau amb anterioritat al curs acadèmic 2016-2017. Es requisit indispensable tenir un mínim de 8.00 com a nota mitjana de l’expedient acadèmic.


Podeu consultar la convocatòria a https://sede.csic.gob.es/Intro2018. Per a més informació contacteu amb la Dra. Neus Nualart (nnualart@ibb.csic.es).


 
Video: gestió per a la conservació a Maurici Imprimeix
dijous, 10 de maig de 2018 11:25
AddThis Social Bookmark Button

Vincent Florens, durant la presentació del TEDx Talk



La plataforma TEDx, que fa públiques conferències i seminaris a escalamundial, ha publicat a YouTube un dels TEDx Talks, sobre conservació a Maurici, amb un exemple de com comunicar al públic en general les contribucions de la Biologia de la Conservació a través de les xarxes.

La presentació té una curta durada, de 15 minuts, i és a càrrec de l'investigador del grup de Conservació d'Illes, Vincent Florens. En aquesta curta estona hom pot descobrir els exemples de gestió de flora que esduen a terme a Maurici: conservació de l'únic individu supervivent d'una palmera, d'un avantpassat del cafè, o d'una orquídia endèmica donada per desapareguda des de fa 300 anys. El vídeo acaba amb un repàs a les persones col·laboradores dels projectes i de les coses que podem fer per conservar la natura.

 

 

Més informació

 
Pressió als espais PEIN de la Costa Brava Imprimeix
dilluns, 7 de maig de 2018 09:43
AddThis Social Bookmark Button


Foto El Punt/Avui

 

Tal com s'advertia a la memòria de l'Estratègia Catalana de Conservació de Flora (ECCF), durant els anys de crisi econòmica s'han aturat molts projectes urbanístics que incideixen sobre espais naturals i, aparentment, hom podia deduir una disminució de la pressió sobre els hàbitats preservats.

 

El diari El Punt-Avui publica, en canvi, a la seva edició d'ahir, l'article La costa amenaçada, amb  una relació d'iniciatives urbanístiques que afecten espais del PEIN situats a la Costa Brava: la Pineda d'en Gori (Palamós), El Golfet (Palafrugell), Els Rodors (Platja de Pals) etc., i que compten amb l'aprovació de la Comissió d'Urbanisme de Girona i amb l'oposició de moviments ecologistes i veïnals.



Més informació

Darrera actualització de dilluns, 7 de maig de 2018 09:48
 
Anul·lat l'expedient de depuració de Font Quer Imprimeix
dimecres, 2 de maig de 2018 08:51
AddThis Social Bookmark Button

 

El que fou director de l'Institut Botànic de Barcelona, Pius Font i Quer ha estat restituït en la seva dignitat després que l'Ajuntament de Barcelona va acordar anul·lar l'expedient de depuració franquista de 7.100 funcionaris, entre els quals el Dr. Font, segons que informa el diari ARA.

 

El judici que va condemnar el Dr. Font Quer, que també fou professor de la Facultat de Farmàcia de la UB, entre d'altres, ja va ser anul·lat el 29 de juny de 2017.

 

 

Més informació

Darrera actualització de dimecres, 2 de maig de 2018 09:05
 
Inauguració de l'Any Codina Imprimeix
dissabte, 28 d'abril de 2018 12:43
AddThis Social Bookmark Button

 

Enguany es celebra el 150 aniversari del naixement del Dr. Joaquim Codina, metge, botànic i micòleg cellerenc. Per commemorar-ho, l’Ajuntament de la Cellera de Ter organitzarà durant tot l’any diferents actes. La presentació d’aquest Any Doctor Codina que es farà dissabte 5 de maig  a 2/4 de 5h de la tarda al Teatre del Centre Cultural Parroquial de la Cellera de Ter, segons el programa següent:

 

 

Darrera actualització de dissabte, 28 d'abril de 2018 12:46
Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL