Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui està en línia?

Tenim 18 visitants en línia

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Més recursos al portal BioC Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 20:00
AddThis Social Bookmark Button

Diverses novetats aparegudes a principis del 2008 i d’altres recursos consolidats en anys anteriors han estat incorporats als apartats de recursos i d'enllaços d’aquest portal del BioC. Us recomanem la visita als següents:

Darrera actualització de divendres, 18 de gener de 2008 20:33
Llegiu-ne més...
 
Conservació de parents de plantes cultivades Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 19:10
AddThis Social Bookmark Button

 Acaba de publicar-se el llibre Crop Wild Relative Conservation and Use, editat per  N Maxted, B V Ford-Lloyd i  S P Kell, de la  University of Birmingham; J.M  Iriondo, de la Universidad Politécnica de Madrid i  E Dulloo i  J Turok, de Biodiversity International (Itàlia). 

El llibre, amb 720 pàgines i publicat el desembre de 2007,  demostra el lligam fonamental entre la conservació de la biodiversitat i la seva explotació.

 

Llegiu-ne més...
 
Sequera, clima i conservació Imprimeix
divendres, 18 de gener de 2008 18:16
AddThis Social Bookmark Button

El Grup d'Anàlisi de Situacions Meteorològiques Adverses (GAMA) del Departament d'Astronomia i Meteorologia de la UB ha donat a conèixer un document en què es descriu la situació de la sequera actual a Catalunya. Entre altres resultats, de l'anàlisi s'extreu que «per al període de tardor de 2007 la situació dominant -a Catalunya- és la de règims secs, molt secs i, fins i tot, extremadament secs, principalment en les capçaleres dels rius Ter i Llobregat, dos rius estratègics per al subministrament d'aigua».

Darrera actualització de divendres, 18 de gener de 2008 20:35
Llegiu-ne més...
 
Canvi en la normativa de camins als EIN Imprimeix
dimecres, 9 de gener de 2008 17:12
AddThis Social Bookmark Button

S'acaba de publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb data 20 de desembre de 2007, el decret 278/2007, de 18 de desembre, que modifica la normativa del PEIN (Pla d'Espais d'Interès Natural) sobre la necessitat d'avaluació d'impacte ambiental en l'obertura de nous camins forestals. En concret, el nou decret preveu l'exempció de l'informe d'impacte en casos de retirada de desembosc i certes explotacions forestals i, per tant, modifica el Decret PEIN inicial (Decret 328/1992, de 14 de desembre). Si, d'una banda, facilita les tasques de gestió dels boscos, el nou decret també pot significar una pèrdua d'instruments de control de l'obertura de camins, tot i que el text esmenta d'altres mecanismes de control alternatius.

 
Destruïda la població d'Anarrhinum fruticosum Imprimeix
divendres, 4 de gener de 2008 13:48
AddThis Social Bookmark Button

Segons que informa el Bloc de la SEBPC, s'ha produït la destrucció del principal nucli poblacional de l'estat espanyol d'Anarrhinum fruticosum, a conseqüència d'unes obres realitzades a l'embassament de Crevillent. L'espècie ha estat qualificada com a CR (en perill crític) al Libro Rojo editat pel Ministeri de Medi Ambient.

Darrera actualització de diumenge, 13 de gener de 2008 01:59
Llegiu-ne més...
 
Més articles...
<< Inicia < Anterior 161 162 163 164 165 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL