Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb

Sindicació

feed-image format RSS 2.0
Notícies BIOC
Conferència de M.C. Martinell PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 17 de febrer de 2009 20:26
AddThis Social Bookmark Button

Avui ha tingut lloc a l'Aula 5, la sessió dels Seminaris de Recerca de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona que inicia les activitats del segon semestre del curs 2008-2009 i que ha consistit en una conferència de la investigadora del BioC, M. Carmen Martinell. La conferència duia per títol Pol·linització de plantes amenaçades i ha constat d'una introducció sobre la necessitat de conservació de la flora amenaçada i de la il·lustració de dos exemples del treball de recerca en Biologia de la pol·linització d'Aquilegia paui i de Silene sennenii, dues espècies que fan part de la seva tesi doctoral i dels treballs del projecte de recerca CGL2007-60475/BOS, finançat pel Ministeri d'Educació dins del Plan Nacional I+D+I.

Els Seminaris de Recerca són un cicle de conferències setmanals seguides de debats, adreçades als professors i investigadors de la Facultat i als estudiants del centre, amb la finalitat de conar a conèixer les tasques de recerca que es duen a terme als diversos departaments i laboratoris.

Més informació

 

 
Membres del BioC, a Ecoflor PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 13 de febrer de 2009 00:56
AddThis Social Bookmark Button

Les membres del BioC, Maria Bosch i M. Carmen Martinell han participat a la VI Reunió de la Xarxa ECOFLOR, que ha tingut lloc els dies 5 i 6 de febrer, a Santiago de Compostel·la.

Més informació sobre la Reunió d'Ecoflor2009

 

 

 

Participants de la VI reunió anual d’ECOFLOR celebrada els dies 5 i 6 de febrer a Santiago de Compostela (Foto: ECOFLOR). M. Bosch i M.C. Martinell, ajupides a la primera filera, al mig.
 
Finalitza l'estudi sobre Stachys maritima PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 6 de desembre de 2008 00:28
AddThis Social Bookmark Button

Ahir divendres es van presentar a les Cases d'en Puig del Prat del Llobregat els resultats del treball Estudi de la diversitat genètica de la població de Stachys maritima Gouan al Prat del Llobregat, encarregat pel Consorci de Protecció del Delta del Llobregat a la Fundació Carl Faust.

Estudi de l'únic individu retrobat (l'any 2006) de Stachys maritima al Delta del Llobregat (D'esquerra a dreta: Josep M. Seguí, Enric de Roa, Xavier Santaeufèmia, Núria Gàzquez i Cèsar Blanché) . En l'actualitat es coneix un total d'onze individus.

 

Darrera actualització de dissabte, 6 de desembre de 2008 00:42
Llegiu-ne més...
 
Acaben CromoCat i GenoCat 2008 PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 5 de desembre de 2008 11:22
AddThis Social Bookmark Button

 L’equip d’autors responsables de la captura i introducció de dades dels mòduls CromoCat i GenoCat del BDBC (Banc de Dades de Biodiversitat de Catalunya), format per Albert Armengol, Sergi Massó, Cèsar Blanché i Joan Simon, sota la coordinació d’aquest darrer,  ha finalitzat els treballs de l’any 2008, que van ser presentats ahir al coordinador del BDBC, Dr. Xavier Font.

 

Darrera actualització de divendres, 5 de desembre de 2008 11:36
Llegiu-ne més...
 
Anàlisi del decret de flora amenaçada PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 20 de novembre de 2008 13:42
AddThis Social Bookmark Button

 Acaba de publicar-se el volum 57 de la revista Silvicultura, que edita el Centre de la Propietat Forestal, que inclou l'article següent

Sàez, L., C. Blanché & P. Aymerich (2008). El nou catàleg de flora amenaçada de Catalunya: valoració des d’una perspectiva conservacionista. Silvicultura, 57: 14-16

que analitza el contingut del recentment publicat decret de flora amenaçada de Catalunya.

Més informació

Enllaç a la publicació

Més informació al Portal Bioc

 

 

Font: DMAH

Darrera actualització de dijous, 20 de novembre de 2008 13:45
 
Estada de M.C. Martinell a Israel PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 31 d'octubre de 2008 01:24
AddThis Social Bookmark Button

 La investigadora del BioC, M. Carmen Martinell comença dilluns vinent una estada predoctoral de tres mesos de durada, fins a finals de gener del 2009, a la Universitat de Haifa (Israel).

El motiu de l'estada és completar la seva formació en Biologia de la Pol·linització al laboratori d'uns dels experts més reconeguts del món en aquesta disciplina, el Prof. Amots Dafni.

Dafni, nascut el 1944, és Full Professor de l'Institute of Evolution de la Universitat de Haifa i autor de nombrosos articles científics de gran qualitat. És especialment conegut i valorat per la seva capacitat docent, a través dels molts cursos d'especialització realitzats per tot el món, els materials dels quals han estat publicats en forma de llibres considerats de text en Biologia de la Pol·linització, com ara:

Dafni, A. 1992. Pollination Ecology: The Practical Approach. Oxford University Press

Dafni, A. & P.G. Kevan. 2003. (Editors). Field Methods in Pollination Ecology. Ecoquest, Cambridge, Canada.

Més informació

 

Darrera actualització de divendres, 31 d'octubre de 2008 01:25
 
<< Inicia < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Següent > Final >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL