Vídeo:  Biodiversitat és futur

TRADUCTOR

English Chinese (Simplified) French German Italian Russian Spanish

DECLARACIÓ

ENLLAÇOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cercador

Nosaltres.com - El cercador de Vilaweb
El Prof. Song Ge visita Barcelona PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 21 d'agost de 2013 15:43
AddThis Social Bookmark Button

El Professor Song Ge visitarà la propera setmana Barcelona, convidat pel nostre company Jordi López-Pujol, en el marc dels ajuts a les estades d'investigadors internacionals que organitza i subvenciona el Grup de Recerca GReB, al qual pertany l'equip del BioC.

A part del treball col·laboratiu amb els nostres investigadors, durant l'estada, el Prof. Ge impartirà una conferència oberta al públic:

Evolutionary studies on rice and its relatives: 20 years efforts and the problem unsolved

Dia i hora: dimecres dia 28 d’agost a les 12 hores
Lloc: Sala d’actes de l'Institut Botànic de Barcelona. Entrada lliure.

El Professor Ge és en l’actualitat Director Adjunt de l’Institute of Botany de Beijing. Ha publicat més d’un centenar d’articles d’impacte, en revistes tant prestigioses com Nature Biotechnology (IF > 32), Nature Communications (IF > 10), Molecular Biology and Evolution (IF > 10), PNAS (IF > 9), Current Opinion in Plant Biology (IF > 8), New Phytologist, Evolution, Molecular Ecology, BioScience, Journal of Biogeography, Annals of Botany, etc. Les seves línies de recerca comprenen la sistemàtica i l’evolució molecular (amb especial rellevància en el gènere Oryza), els fenòmens de poliploïdia, i la genètica de la conservació.